Stralend de Zomer in met de Cent Pur Cent Summer Collection 2023: Bescherming tegen de Zon!


De zomer is in volle gang en we willen allemaal genieten van de warme zonnestralen en mooie dagen buiten. Maar terwijl we genieten van de zomer, is het ook belangrijk om onze huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Gelukkig heeft Cent Pur Cent de perfecte oplossing met hun Summer Collection 2023, die niet alleen prachtige make-upproducten biedt, maar ook essentiële bescherming tegen de zon.

De Summer Collection 2023 van Cent Pur Cent is speciaal ontworpen om je te laten stralen terwijl je tegelijkertijd je huid beschermt tegen de schadelijke effecten van UV-straling. Deze collectie bevat een scala aan producten die je helpen om er stralend uit te zien en je huid gezond te houden, zelfs onder de zomerzon.

CPC High Protection Sunscreen for face by Nomige SPF 30. Een High Protection getinte en hydraterende zonnebrandcrème SPF30 (UVA/UVB). De zijdezachte, fluweelachtige textuur voelt zacht aan op de huid en smeert gemakkelijk uit. De 100% minerale filters laten geen witte waas achter. Bevat 4 soorten hyaluronzuur voor intense hydratatie en een hydraterend effect dat doordringt in verschillende huidlagen. 

Geef je lippen de liefdevolle zorg die ze verdienen met onze High Protection Lipbalm met SPF 50. De ultrazachte textuur omhult je lippen als een zijdezachte streling, terwijl de krachtige mix van hyaluronzuur, cameliaboter en vitamines hun hydratatie en voeding versterkt. En dat is nog niet alles! Deze magische balsem biedt ook een vleugje elegantie met zijn intense kleur en stralende finish. Laat je lippen stralen terwijl je geniet van de ultieme bescherming. Het is tijd om je glimlach naar een hoger niveau te tillen!

De sunbrush "Coupe Soleil" zorgt voor een revolutie in veilig zonnen! In 1 klik heb je een opgefriste make-up en zonnebescherming SPF 50. Het lichte en compacte ontwerp maakt van de sunbrush de ideale reisgenoot voor in je handtas. Met de Refill hervul je hem in een handomdraai. Verkrijgbaar in 2 kleuren, "Medium tot dark" en Light to Medium". 

Of je nu naar het strand gaat, een zomers feestje bijwoont of gewoon van de buitenlucht geniet, de Cent Pur Cent Summer Collection 2023 is voor jou. Geniet van een prachtige make-uplook en bescherm je huid tegen de zon, allemaal met één geweldige collectie.

Meest recente posts

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Kunnen wij jou helpen?

Wij beantwoorden graag al jouw vragen. Wil je meer informatie over onze producten?

Contacteer ons