Sport

Sport

voor gepassioneerde sporters

6D Sports Nutrition

Voor de sporters zijn wij trotse verdeler van 6D Sports Nutrition. Dit is een Belgisch gamma van sportvoeding en voedingssupplementen.

Bij ons geniet je steeds van 15 % rechtstreekse korting op de adviesprijs.

Meer informatie vind je hier.

Gepassioneerd door sport

"6d Sports Nutrition herkent de passie om het maximum uit een sport te willen halen. We laten ons elke dag opnieuw inspireren door atleten en baseren ons op onderbouwd wetenschappelijk onderzoek om uitzonderlijke sportsupplementen te ontwikkelen. Zo bewegen we zij aan zij met de helden en de dromers, door hen te helpen meer te halen uit hun sport en sneller te laten recupereren van hun baanbrekende inspanningen. Want wie gepassioneerd met sport bezig is, weet dat de beste omkadering soms een wereld van verschil kan maken."

getest door atleten

Wetenschappelijk onderbouwd

"Al onze producten werden wetenschappelijk ontwikkeld door Prof. dr. Peter Hespel van de gerenommeerde Bakala Academy (KU Leuven) en zijn onderworpen aan het strikte anti-doping programma van Informed Sport. Bovendien kiezen we bewust voor ingrediënten van de hoogste kwaliteit met zo natuurlijk mogelijke smaken en wordt ons gamma onafgebroken uitvoerig getest en uitstekend bevonden door professionele en semiprofessionele atleten inzake effectiviteit en smaak. Samen met hen helpen we ook van jou een held te maken."

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Kunnen wij jou helpen?

Wij beantwoorden graag al jouw vragen. Wil je meer informatie over onze producten?

Contacteer ons