Over ons

Over ons

sinds 2009

Wie zijn we?

In 2009 namen wij de Apotheek in Gellik over. Sindsdien hebben wij een ganse weg afgelegd. 

Wij zijn Sandra, Karel en onze dochter Silke. Silke is geboren in januari 2009 en dus altijd even oud als ons verhaal in Gellik. 

Sandra is apotheker met als enige doel haar patiënten zo goed mogelijk te adviseren en bij te staan met betrekking tot hun gezondheid. Voor haar is geen opzoeking te veel en geen telefoontje te moeilijk. Patiënten helpen is haar tweede natuur.

Karel, jurist van opleiding en technisch farmaceutisch assistent, is de trouwe helpende hand.

Ons verhaal

Sinds 2009 staan wij samen in voor de werking van de apotheek met als voornaamste doel het welzijn en de gezondheid van onze patiënten. Sinds november 2011 is de apotheek verhuisd naar zijn huidige locatie op de Dorpsstraat. In 2020 kwam er een automaat bij die ons een handje helpt in het beheer van de stock en het bedienen van de patiënten.

extra ruimte

Uitbreiding

Voor 2023 plannen wij de creatie van een afzonderlijke ruimte voor advies, individuele begeleiding, het organiseren van workshops, ...

Deze afzonderlijke ruimte zal ons toestaan onze patiënten te ontvangen met alle respect voor hun privacy, voor een gesprek of om in een aangename omgeving steunkousen aan te meten, een bandage te passen, …

Wij hopen in de toekomst door deze ruimte in de apotheek nog andere diensten te kunnen aanbieden.

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Kunnen wij jou helpen?

Wij beantwoorden graag al jouw vragen. Wil je meer informatie over onze producten?

Contacteer ons