Cosmetica & huidverzorging

Cosmetica & huidverzorging

Vaste waarden

Op het vlak van cosmetica en huidverzorging trachten wij te kiezen voor producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding en rekenen we op vaste waarden in de cosmetica en huidverzorging.

Aangezien het onmogelijk is om alles te volgen moeten er bewuste keuze gemaakt worden.

Cosmetica

Cent Pur Cent is een Belgische, minerale make-uplijn van Caroline Rigo.
Ze bieden eenvoudige, gezonde én verantwoorde producten die je een instant happiness gevoel geven. Make-up voor elke huid, voor elke vrouw!
Regelmatig zijn er ook workshops van Cent Pur Cent in de Apotheek.
Meer informatie over Cent Pur Cent vind je hier.


Huidverzorging

Voor huidverzorging zijn onze vaste waarden:

  • Louis Widmer
   Louis Widmer is een internationaal cosmetica- en farmaceuticabedrijf uit Zwitserland. Het familiebedrijf, met hoofdkantoor in de buurt van Zürich, staat bekend om zijn hoogwaardige huidverzorgings- en dermatologieproducten. Sinds de oprichting in 1960 heeft Louis Widmer zich toegelegd op duurzaamheid en innovatie.
   Meer informatie vind je hier.

  • Uriage
   Het Thermaal Water van Uriage ontstaat in het massief van de Franse Alpen en doet er 75 jaar over om door de rotsen te sijpelen. Het wordt op het ritme van de seizoenen verrijkt met mineralen en oligo-elementen. Een beschermend kalmerend en hydraterend water dat rijk is aan mineralen en de huidbarrière versterkt.
   Meer informatie vind je hier.

Aangevuld met een ruime keuze uit:

     • La Roche Posay

     • Eucerin

     • Xantho
      Een nieuw Belgisch huidverzorgingsgamma op basis van hop. Hop kent zijn werking al van in de middeleeuwen. Vier jaar wetenschappelijk onderzoek heeft ertoe geleid dat Xanthohumol, de krachtigste natuurlijke antioxidant, kan beschikbaar worden gesteld voor de huid. Deze gepatenteerde formule is terug te vinden in alle cosmeceuticals van Xantho.

      ​​​​​​​Meer informatie vind je hier.

    Umami

    Producten met heerlijke geuren voor lichaam en geest. De producten van Umami zijn nieuw, verfrissend en onweerstaanbaar. Eveneens zijn ze vrij van parabenen en van de hoogste kwaliteit. De heerlijke geuren komen tot stand door de verrassende en unieke combinaties van de ingrediënten. 
    Meer informatie vind je hier.

    Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

    Kunnen wij jou helpen?

    Wij beantwoorden graag al jouw vragen. Wil je meer informatie over onze producten?

    Contacteer ons