Examens? Neurexan voor minder stress en betere nachtrust
Geniet van uw dag zonder nerveuze onrust

Onrust, spanning, strakke deadlines, etc. Het maakt allemaal deel uit van het dagelijkse leven. De combinatie van werk, druk verkeer en een goed gevuld privéleven is niet eenvoudig! Een lange to-dolijst kan voor energie en stimulans zorgen, maar te vaak en te veel onrust en spanning kunnen uw gezondheid en welzijn onder druk zetten.

Slaapproblemen: waarom liggen we de hele nacht te woelen?

Een goede, diepe nachtrust is essentieel voor ons welzijn en onze gezondheid. 
's Nachts krijgen ons lichaam en onze geest rust en en laden we ons batterijen op voor de volgende dag. De nerveuze onrust en spanning die we overdag voelen, zorgen ervoor dat we moeilijker aan die broodnodige nachtrust komen. En wat het nog erger maakt, is het feit dat we 's nachts klaarwakker in bed liggen en ons afvragen waarom we niet genoeg slaap krijgen, wat nog meer onrust overdag veroorzaakt.

Neurexan van Heel helpt op een verantwoorde manier voor minder nerveuze onrust overdag en een betere nachtrust overdag. Neurexan laat u toe om optimaal te presteren in periodes van grotere stress en druk.

Door de vicieuze cirkel van nerveuze onrust, spanning en weinig slaap te doorbreken, helpt Neurexan u om overdag meer te ontspannen, maar ook om 's nachts beter te slapen.

Meer info? Klik op de afbeelding 

neurexanMeest recente posts

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Kunnen wij jou helpen?

Wij beantwoorden graag al jouw vragen. Wil je meer informatie over onze producten?

Contacteer ons