Ontdek de Zomercollectie 2023 van Cent Pur Cent: Stralend en Natuurlijk!


De zomer is in volle gang en het is tijd om jezelf te verwennen met een prachtige make-upcollectie die je natuurlijke schoonheid accentueert. Maak kennis met de Summercollection 2023 van Cent Pur Cent, een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en natuurlijke make-upproducten. Laat de zomerzon je stralend maken met deze nieuwe collectie!

De Summercollection 2023 van Cent Pur Cent is geïnspireerd op de warme kleuren van de zomer en biedt een prachtige selectie producten die je look compleet maken. Of je nu op het strand bent, op een zomers feestje of gewoon geniet van een ontspannen dag, Cent Pur Cent zorgt ervoor dat je er fris en stralend uitziet.

De collectie bevat een breed scala aan producten die geschikt zijn voor alle huidtypen en teinten. Van lichte en luchtige foundations tot sprankelende oogschaduws, glinsterende lippenstiften, ... je vindt alles wat je nodig hebt om je natuurlijke schoonheid te omarmen en een zomerse gloed te creëren.   

De nieuwe collectie beschermt je tevens tegen de zon. Diverse producten in het assortiment hebben een SPF-factor van 30 en 50.

En het beste van alles? De producten van Cent Pur Cent zijn 100% natuurlijk, vrij van schadelijke chemicaliën en niet getest op dieren. Je kunt dus genieten van een prachtige make-uplook, terwijl je tegelijkertijd goed zorgt voor je huid en het milieu.

Mis deze kans niet om jezelf te verwennen met de prachtige Summercollection 2023 van Cent Pur Cent. Ontdek de natuurlijke schoonheid van deze make-upproducten en laat je stralen deze zomer!

Kom langs in de apotheek om de volledige collectie te bekijken. Zoals altijd geniet je bij ons 15 % rechtstreekse korting op elke aankoop van Cent Pur Cent. 

Meest recente posts

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Kunnen wij jou helpen?

Wij beantwoorden graag al jouw vragen. Wil je meer informatie over onze producten?

Contacteer ons