Goed hydrateren, is beter presteren met 6D Sportsnutrition!


 Er gaat niet veel boven samen sporten in de buitenlucht en genieten van de warme temperaturen en zonovergoten dagen. Hierbij is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je goed gehydrateerd blijft. Gelukkig heeft 6D Sportsnutrition de perfecte oplossingen om je te helpen gehydrateerd te blijven tijdens warm weer.

Wezenlijk vochtverlies en een daling van het prestatieniveau gaan bovendien hand in hand. Een optimale vochtinname tijdens een inspanning is dus van cruciaal belang om het beste uit jezelf te halen. 

De hydratatieproducten van 6D Sportsnutrition zijn speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat je lichaam op het juiste niveau gehydrateerd blijft, zelfs tijdens de meest veeleisende activiteiten. De formules bevatten precieze hoeveelheden elektrolyten, mineralen en koolhydraten om je vochtbalans op peil te houden, je energieniveau te ondersteunen en je prestaties te verbeteren.

Producten van 6D Sportsnutrition worden getest en gebruikt door professionele atleten en zijn ontwikkeld met behulp van de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Ideaal bij warm weer zijn de Hydro Ors sticks. De beste Sportdrank voor een snelle hydratatie, ook bij zeer warm en vochtig weer.

  • Calorie-arm, ideaal voor sporters die hun energie-inname willen beperken.
  • Bevat de belangrijkste elektrolyten (natrium, kalium, calcium, magnesium) voor een snelle aanvulling van de vocht- en zoutreserves.
  • pH neutraal, dus zacht van smaak waardoor er geen maaglast optreedt.
  • 3 zachte smaken met een natuurlijke smaakstof en kleurstof.

Daarnaast is er ook de Isotonic Sports Drink

De isotone sportdrank voor een snelle opname van vocht en energie. Dankzij een snelle opname en zachte smaak worden maag-darmklachten vermeden, zelfs tijdens zeer intensieve trainingssessies en wedstrijden.

  • 30g koolhydraten, dus eenvoudig te combineren met andere 6d producten.
  • 2:1 carb mix die de energie- en vochtopname maximaliseert.
  • 450mg natrium voor een snelle aanvulling van de vocht- en zoutreserves.
  • pH neutraal, dus zacht van smaak waardoor er geen maaglast optreedt.
  • 3 verschillende smaken met een natuurlijke smaakstof en kleurstof.

Steeds 15 procent rechtstreekse korting bij ons in de apotheek 

Meest recente posts

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Kunnen wij jou helpen?

Wij beantwoorden graag al jouw vragen. Wil je meer informatie over onze producten?

Contacteer ons