7 Voordelen van Mijn Farmad Apotheek: Gemak en Zorg op Maat


Als u op zoek bent naar een verlening van onze zorg in de apotheek naar uw smartphone / computer, dan is Mijn Farmad Apotheek de oplossing voor u. Onze online service biedt verschillende voordelen die uw leven gemakkelijker maken en uw zorgervaring verbeteren. Hier zijn 7 redenen waarom u zou moeten overwegen om Mijn Farmad Apotheek te gebruiken:

  1. Gemakkelijke toegang tot uw voorschriften. Met Mijn Farmad Apotheek kunt u eenvoudig uw beschikbare voorschriften raadplegen.  Wat heeft de arts voorgeschreven, hoelang is het nog geldig, welke voorschriften staan er nog... Het enige dat u hiervoor nodige heeft is itsme. 
  2. Een voorschrift doorsturen naar de apotheek zodat uw geneesmiddel klaar ligt of uw magistrale bereiding gemaakt is tegen dat u naar de apotheek komt. U stuurt het voorschrift door via de app en wij antwoorden altijd. 
  3. Door te klikken op uw medicatie vindt u meer informatie over de werking, eventuele bijwerkingen, advies over hoe het in te nemen, wat te doen bij een vergeten inname, ... 
  4.  Via de berichten kan u ons een vraag stellen. Dit kan een vraag zijn over uw medicatie, om iets klaar te leggen, een bijwerking die u ondervind, of een geneesmiddel op voorraad is, ... 
  5. Uw medicatieschema. Samen met u passen we uw medicatieschema aan, waarna u uw medicatieschema kan raadplegen in de app. 
  6. Een product reserveren, ook als dit geen medicijn is. Dit kan eenvoudig door het product op te zoeken en te reserveren, U krijgt van ons altijd een antwoord. Het spreekt voor zich dat als een product voorschriftplichtig is u een geldig voorschrift nodig heeft. Het afhalen van een product gebeurd altijd in de apotheek met het nodige advies.
  7.  Dit allemaal vanuit het comfort van uw eigen omgeving, met uw eigen toestel, in een beveiligde één op één communicatie met onze apotheek. Alles komt toe in onze software en het zijn wij die u antwoorden. Met 100% garantie voor uw privacy en  rechten als patiënt.

Met Mijn Farmad Apotheek kunt u genieten van gemak, persoonlijke zorg en gemoedsrust. Neem vandaag nog de stap en ontdek zelf de voordelen van onze online service. 

Mijn Farmad Apotheek | Apotheek Gellik-Lanaken, Ramaekers - Tel. 089 71 38 18

Mijn Farmad Apotheek | Apotheek Gellik-Lanaken, Ramaekers - Tel. 089 71 38 18

De persoonlijke online service van je vertrouwde apotheker.

ONTDEK MEER

Meest recente posts

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Kunnen wij jou helpen?

Wij beantwoorden graag al jouw vragen. Wil je meer informatie over onze producten?

Contacteer ons