Thuiszorg producten en diensten: Hoe wij u kunnen ondersteunen bij thuiszorg


Bent u op zoek naar geavanceerde thuiszorgproducten en diensten om u te ondersteunen bij zorg aan huis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een breed assortiment aan thuiszorgmateriaal en hulpmiddelen, evenals een uitgebreide dienstverlening om u te ondersteunen bij uw thuiszorgbehoeften.

Thuiszorgproducten

We bieden een breed assortiment aan producten die u kunnen ondersteunen bij thuiszorg, zoals hulpmiddelen voor mobiliteit, persoonlijke hygiëne, incontinentie, gezondheidsmonitoring, wondverzorging, en meer. We werken samen met het netwerk Zorgpunt om een breed assortiment aan thuiszorgmateriaal ter beschikking te stellen van de patiënt (verkoop of verhuur per dag). Zo kunt u rekenen op hoogwaardige producten die u helpen om uw dagelijkse leven gemakkelijker te maken.


Thuiszorgdiensten

Onze thuiszorgdiensten zijn ontworpen om u te ondersteunen bij uw zorg aan huis. Wij zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de beste producten en diensten die bij uw specifieke zorgbehoeften passen. We bieden ook medicatienazicht en begeleiding bij vragen over het gebruik van uw medicatie aan.

Voor patiënten die moeilijk tot in de apotheek geraken leveren wij ook medicatie aan huis. Dit wordt telkens geval per geval bekeken en besproken met de patiënt. Daarnaast is het mogelijk om bestelde en betaalde medicatie / producten af te halen buiten openingstijden via onze afhaalkluisjes. 

Bijkomende informatie over uw geneesmiddelen vindt u ook in Mijn Farmad Apotheek. Mijn Farmad Apotheek is de app die de apotheek gebruikt en waar u uw historiek en voorschriften kan raadplegen, ons een voorschrift kan doorsturen om klaar te leggen of een bereiding te maken, een vraag kan stellen aan ons, ...


Ondersteuning bij elke stap

 Wij trachten u te helpen bij elke vraag die u heeft met betrekking tot uw zorg. Van het vinden van de juiste producten voor uw noden, het gebruik van uw medicatie, het beheer van uw medicatieschema, bijwerkingen die u eventueel ondervindt, ... 


Neem contact op voor meer informatie

Als u meer wilt weten over onze thuiszorgproducten en -diensten of als u hulp nodig heeft bij het vinden van de juiste oplossing voor uw specifieke behoeften, neem dan gerust contact op met ons. We staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij elke stap van uw zorgproces. 

Contact | Apotheek Gellik-Lanaken, Ramaekers - Tel. 089 71 38 18

Contact | Apotheek Gellik-Lanaken, Ramaekers - Tel. 089 71 38 18

ONTDEK MEER

Meest recente posts

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Kunnen wij jou helpen?

Wij beantwoorden graag al jouw vragen. Wil je meer informatie over onze producten?

Contacteer ons